Ons bedrijf   

Mijn naam is Marco Broch, geboren op 2 maart 1984 te Honselersdijk; midden in het tuinbouwgebied het Westland. Van kinds af aan heb ik al een passie voor vrachtwagens, trekkers en graaf- en grondverzetmachines. Toen in 1993 mijn vaders tuinbouwbedrijf werd nieuw gebouwd en ik vol bewondering al die kassenbouwmachines, graafmachines en trekkers aan het werk zag, wist ik (toen 9 jaar) het zeker: dit is waar ik later mijn werk van zou gaan maken! Zo gezegd zo gedaan. Op 16 jarige leeftijd ben ik bij een bedrijf in de grond- weg en waterbouw gaan werken en op 18 jarige leeftijd bij Loonbedrijf Nic Scholtes van start gegaan. Bij beide bedrijven heb ik veel praktijkervaring opgedaan en diverse uiteenlopende graaf - en grondwerkzaamheden zowel in de tuinbouw als in de GWW uitgevoerd. Tevens heb ik in die periode mijn machinistenopleiding volbracht, diverse uitvoerders certificaten behaald en de rijbewijzen van (vracht) auto en aanhanger (B, BE en CE) behaald. Omdat ik inmiddels veel kennis en ervaring had opgedaan en toe was aan een nieuwe stap in mijn carrière, ben ik in 2006 mijn eigen bedrijf gestart. 
Marco Broch, uitvoering en begeleiding van graafwerkzaamheden was een feit.

In 2007 werd mijn eerste 14 tons graafmachine met kantel- draaistuk afgeleverd, in 2012 kocht ik er een tweede graafmachine bij, in 2013 werd mijn 9 tons rupsgraafmachine met kantel- draaistuk geleverd en in hetzelfde jaar kocht ik mijn eerste oprij vrachtwagen. 

Mede door de uitgebreide gebruiksfuncties van de grondverzetmachines, ben ik zeer breed en flexibel inzetbaar, voor uiteenlopende projecten.
Door mijn kennis, ervaring, mijn brede en flexibele inzetbaarheid, heb ik inmiddels veel grootschalige nieuwbouwprojecten voor kwekers begeleid en uitgevoerd, zowel nationaal als internationaal. Veelal rechtstreeks voor de kweker, of in opdracht van tuinbouwinstallateurs, waarbij de werkzaamheden werden gecombineerd met het leggen en installeren van kabels en leidingen. Op de projectpagina kun je wat meer informatie vinden van de uitgevoerde projecten.

.

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn